top of page

HEI,
JEG HETER MILLE ...

... og jeg elsker å ta bilder mer en noe annet. 

 

Foto har så lenge jeg kan huske vært en hobby som jeg har elsket. En dag innså jeg at jeg kunne gjøre det til en jobb. Det er det beste valget jeg har tatt så langt i livet mitt! 

Jeg tar bryllupsbilder, familiebilder, barnebilder, portrettbilder, forlovelse- og parbilder og så mye mer. 

Jeg er for tiden student på Norsk Fotofagskole, hvor jeg om ett år vil ende opp med en Høyere Fagskolegrad som Fotograf.

Jeg tar også bilder i retning av mer kommersielt arbeid. Jeg har jobbet med flere modeller i bransjen og syns det er utrolig spennende å drive med det også.

Fotograf Mille Gran | Trondheim

HVORFOR JEG ELSKER DET JEG GJØR

Jeg elsker fotografi av så mange forskjellige grunner. Fotografi er en unik kunstform som lar deg fange øyeblikk og bevare dem for evig og alltid. Det gir muligheten til å uttrykke kreative impulser og formidle tanker og følelser gjennom det visuelle middelet.

Fotografi hjelper meg med å se verden på en annen måte. Det lærer meg å være mer oppmerksom på detaljer og alt det vakre som omgir oss. Jeg kan utforske ulike perspektiver og synsvinkler, og gjennom linsen kan jeg fange øyeblikk som mange ellers hadde gått glipp av.

Bilder kan fortelle historier, formidle stemninger og berøre mennesker på et dypere nivå. Og ikke minst gir fotografi meg en følelse av frihet. Frihet til å være min egen sjef, styre min egen hverdag og være lykkelig, fordi jeg får drive med lidenskapen min hver dag. 

LA OSS BLI BEDRE KJENT, TA KONTAKT I DAG

Bryllupsfotograf Trondheim
bottom of page